Brand media Consulting

Fokusirani smo

Na bitno. Na četiri ključne stvari koje će vas učiniti uspješnim
Analiza

Svi smo subjektivni. Tu nema rasprave. Zato nas najbolje vide drugi. Dopustite nam da potpuno besplatno napravimo analizu vašeg programa. Na prezentaciji analize saznat ćete sve ono što može vaš brend učiniti uzbudljivijim, drukčijim i poželjnim za vaše nove slušatelje. Prvi korak prema uspješnom pozicioniranju vašeg brenda.

Strategija

Kako to grubo zvuči….Da prevedemo. Želimo kreirati želju. Da svaki put kad netko kaže radio, slušatelj pomisli na vas. Nije lako. Za to su potrebno vrijeme i ljudi. Koji će u svakom dijelu vašeg programa pokazati da ste zanimljiviji, kvalitetniji i drukčiji. Ustrajnost i dosljednost kombinirana sa znanjem – put prema uspjehu!

Znanje

Kako pronaći talentiranog voditelja, zbog kojeg se ujutro pali radio? Kako od talenta razviti vrhunskog producenta, audio producenta, programskog direktora ili vrhunskog prodavača? BMC treneri imaju dokazano uspješnu metodologiju rada sa talentima. Više od 300 polaznika naših seminara uspješni su u onom što najviše vole. Raditi na radiju.

Feedback

Mi smo kao navigacija. Unosimo parametre. Kad krenemo na put, u svakom trenutku znat ćemo kako do cilja. Ovisno o (ne)prilikama na putu, dat ćemo vam preporuku za uštedu. Ok. Autoputom je možda brže, ali ponekad je lijepo voziti i pored obale. U svakom trenutku znati gdje se nalazite. To je naša misija.

O nama

Činjenice
Predanost, Ustrajnost, Upravljanje, Znanje, Uspjeh....

Iskustvo koje imamo u preko 20 godina rada na radiju naučilo nas je da PREDANOST projektima donosi rezultate. U tri godine, zahvaljujući USTRAJNOSTI provođenju strategije, na projektu AS FM radija povećali smo broj slušatelja za 90 % (izvor IPSOS). Kvalitetno UPRAVLJANJE projektima omogućilo je priliku vlasnicima da prepoznaju potrebu za uključenjem novih ljudi. Povećanje zaposlenosti na nekim projektima doseže i više od 50%. Specijalizirani seminari, radionice i poseban naglasak na radiju kao multimedijskoj platformi našim klijentima omogućuju znanje kao osnovni preduvjet za USPJEH. 100 % posvećenost projektima garancija je iza koje stojimo.

 • Iskustvo

  Više od 20 godina

 • As FM

  veći broj slušatelja u 3 godine

 • Zaposlenost

  Povećanje

 • Posvećenost

  Projektima

ClientClientClientClientClientClient

Testimonials

Tu smo. Javite se...

Ako se ne javimo istog trenutka, vjerojatno smo na seminaru, aircheck-u ili na pivu sa radijskim kolegama, ali budite sigurni da ćemo se javiti u što kraćem roku.